Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Have
Bad (0)
Bryggers (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Hegn af kastanjetræ er en gammel tradition i bl.a. England og Frankrig, hvor de bringer sjæl til både romantiske og mere moderne haver. Herhjemme vinder de smukke hegn også mere og mere indpas.
Tag med på “Trädgårdsrundan” og besøg skønne, svenske haver som bl.a. denne, der tilhører Lottie Hermansson og hendes mand Jan. Med masser af gåpåmod og flid har de gennem årene forvandlet en bar mark til en fantastisk have med både kig til naboens marker og små hemmelige kroge.
At dyrke sin egne afgrøder, selv om man bor i byen, er oppe i tiden. 'Urban gardening' hedder trenden, hvor minihaver i f.eks. vindueskarmen eller på altanen giver byboere mulighed for at høste egne grøntsager.
En tur til den hollandske blomsterpark Keukenhof er en overvældende og farverig oplevelse. Parken viser de nyeste sorter af alle slags forårsløg – med tulipanerne i højsædet.
Vi betaler grundskyld i alle årets 12 måneder, så det ville da være tosset, hvis vi kun kunne nyde haven i halvdelen af året. Her kommer nogle ideer fra min egen have til også at sprede glæde i de kolde måneder.
Kreative Louise Trillingsgaard har forvandlet en campingvogn fra 1969 til et gennemført retro-legehus til sine to døtre.
Retrobølgen er landet i haven og det betyder, at sukkulenter, brændte farver og skærehaver er tilbage. Her giver haveekspert Jesper Carl Corfixen sine bedste tips til, hvordan du skaber en idyllisk mormorhave anno 2015.
Eden Project i Cornwall er blevet kaldt for verdens ottende vidunder. Her kan man opleve tropisk regnskov og planter fra hele kloden i to gigantiske drivhuskupler.
Et lille stykke prærie i den hjemlige villahave, fyldt med græsser og stauder, er en af tidens hotte trends.
Anlæg sommerhusgrunden som en strandhave, eller skab stemningen hjemme i parcelhushaven.
Viser 1-10 af 58 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...