Anmeldelse:
Anmeldelse: 2 out of 6
Find mere om:
En helt igennem kikset aften | livsstil.guide.dk

En helt igennem kikset aften

Skuffende oplevelser på vinbar i Århus.

Det var ikke svært at lade sig friste den aften, jeg traskede forbi og blev lokket af store reklametekster, der talte om champagne og italienske kultvine.

Jeg havde en enkelt aften i Århus og en billet til et lyntog hjem og havde egentlig tænkt mig at opsøge den prisbelønnede vinbar ET, men de havde deres halvårlige fiskesuppeaften, så det duede ikke rigtigt til en anmeldelse.

I stedet faldt jeg altså ind her, umiddelbart fristet af mange store navne på tavlen udenfor, men jeg skulle blive alvorligt skuffet. Først og fremmest, fordi det tog over to timer at få serveret en omgang antipasti og en efterfølgende pastaret, hvorfor jeg kom for sent til toget. Dernæst, fordi det, der kom til bordet, var at beklage.

Jeg spiste tortelloni og mindes ikke nogensinde at have fået en pastaret, der smagte af så lidt, fad, bleg og melet helt igennem, og ikke engang lidt parmesan kunne man unde mig for de (indrømmet) beskedne 75 kr. Antipasto Classico (100 kr.) var en ret klassisk servering med grillet artiskok, foccacia, svampe og så serveringens højdepunkt: speck fra Alto Adige.

Sidstnævnte smagte godt, resten var noget fodslæbende, og jeg kan se af regningen, at man har bonnet mig for to portioner, skønt jeg var alene. Det er da grove løjer, al den stund jeg specifikt spurgte, om det var ok at være én, selv om kortet skriver minimum to personer.

Forsinket champagne

Her fås en lille snes vine på glas. Jeg testede champagnen, en hvid og en rød, og fælles for dem var, at de blev serveret for varmt og for sent. Den normalt glimrende Les 7 Crus Blancs de Blancs fra Agrapart (95 kr. glasset) virkede træt, og om det var temperaturen, eller om den simpelthen havde stået åben fra dagen før, skal jeg ikke dømme om, men trist var den og således ret betegnende for aftenen.

Det var vist nok en meget travl aften på Grappa Piccolo - i hvert fald var der ved nabobordene højlydt utilfredshed. Måske er det anderledes normalt, men denne aften var der ikke noget at skrive hjem om.

LÆS OGSÅ: Den gode vinbar

LÆS OGSÅ: Atmosfæren er det bedste

Grappa Piccolo

  • Åboulevarden 50
  • 8000 Århus C
  • Tlf. 86 12 03 31
  • Man-tor 17-24, fre 17-01, lør 11.30-01
  • www.grappapiccolo.dk

Anmeldelse: Klassisk Fisk til Nørregade

21-08-2012: Charmerende, lækkert og dyrt. Med Klassisk Fisk har Nørregade fået sin hidtil mest trendy restaurant, der leverer fine skaldyr og fisk, men prisen løber hurtigt op. Læs artikel

Anmeldelse: Nordisk i ny version

19-06-2012: Nordisk Spisehus har skiftet ejere og koncept, men kvaliteten er stadig i top med et skarpt køkken, fremragende betjening og opfindsomt vinvalg. Læs artikel

Anmeldelse: Havnens skjulte perle

12-06-2012: Sechzehn gør udadtil ikke megen stads af sig. Indenfor er det derimod den rene fest. Læs artikel

Anmeldelse: Det skæve folkekøkken

06-06-2012: Bag den gamle godsbanebygning på Skovgårdsgade er opført et spøjst betonbyggeri, der sammen med de originale bygninger skal fungere som kommunalt kulturhus. Læs artikel

Anmeldelse: Meget mere end et folkekøkken

17-04-2012: Der er ikke meget folkekøkken i den varmestueagtige forstand over Nordens Folkekøkken i Aarhus. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...