Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Bad (2)
Kælder (1)
Køkken (1)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi
Indeklima
  Indeklima
Vælg indeklima
close
 • Oliefyr  (1)
  Biovarme (0)
  Cirkulationsp... (0)
  Elvarme (0)
  Fjernvarme (0)
  Træpillefyr (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Dekoration (0)
Et forsøg med 127 husstande i Middelfart viser, at intelligent varmestyring kan reducere varmeforbruget og varmeregningen. Læs om forsøget og besparelserne.
Hvad sker der med dit indeklima, når du laver mad, tørrer tøj, tænder stearinlys og sover, og hvor meget betyder det, at du lufter ud? Det har Bolius’ fagekspert Rados Nenadovic testet. Se de vilde resultater.
Glas, råt træ, beton, klinker, moderne kunst og møbelklassikere skaber kontraster i et nybygget laveenergihus. Inspirationen til det stramme, kubistiske træhus er hentet i Sverige, men er opført på en dansk naturgrund i det nordsjællandske landskab.
Et hus med energimærke B er ikke nødvendigvis bedre for beboernes sundhed end et hus stemplet med energimærke F. Men en bedre energimærkning gør det mere komfortabelt for beboerne, siger en ekspert.
Hvis man holder tungen lige i munden, er der store økonomiske fordele ved at energirenovere. »Der er en økonomisk gevinst ved at søge støtten,« siger en ekspert.
Sørg for, at dit hus ser beboet ud, og få venner eller naboer til at besøge huset med jævne mellemrum.
Når du vil efterisolere dit hus, så start med at tjekke loftet, og fortsæt så nedefter. Samtidig er det vigtigt at huske, at ikke al isolering kan gøres op i tilbagebetalingstider, men simpelthen handler om bedre komfort i hverdagen. Det forklarer to eksperter på området.
Trækker det fra loftet, skal du enten tætne de utætte områder – eller efterisolere hele loftet - til gengæld får du større komfort i dit hjem og sparer spildte varmekroner.
Det er blevet bidende koldt udenfor, hvilket kræver en ekstra indsats fra radiatoren. Læs her, hvordan du bedst og billigst får varmen.
Der er omkring 750.000 brændeovne i Danmark. Men det er langt fra alle brændeovnsejere, der ved, hvordan brændeovnen bruges rigtigt.
Viser 1-10 af 62 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...