Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Bad (3)
Kælder (1)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Indeklima
  Indeklima
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Der er omkring 750.000 brændeovne i Danmark. Men det er langt fra alle brændeovnsejere, der ved, hvordan brændeovnen bruges rigtigt.
Har du ikke styr på, hvad du må, når du bygger til eller bygger skur, kan du nemt komme til at overtræde nogle regler.
Der er fem steder i dit hus, hvor der ofte kan være skimmelsvampe. Se hvad du skal gøre for at undgå dem.
Du kan sagtens efterisolere dit loft selv og spare tusindvis af kroner. Men er du ikke opmærksom på faldgruberne, kan du i værste fald ende med skimmelsvamp og kuldebroer. Se her 10 ting du IKKE må gøre.
Her i sommertiden er der masser af liv i haven, og nogle af dyrene finder også indenfor. Som boligejer skal du huske at tage hånd om myrer, hvepse, væggelus og andet utøj, inden de overtager boligen helt.
Du må gerne være med til at bygge dit nye badeværelse, men der er ting, der skal udføres af autoriserede installatører. Samtidig skal du være opmærksom på, at gør det selv-arbejdet har en høj sværhedsgrad.
Drop nytårsforsætter om slankekure og motionscentre - gør 2014 til året, hvor du gør din bolig sundere, mere sikker og sparer penge. Her er 10 forslag til bolig-nytårsforsætter – hvad skal dit være?
Tjek dit hus grundigt for revner og sprækker, inden frosten kommer, hvis du vil undgå et dårligt indeklima og et ødelagt hus.
80 procent af danskerne har et trægulv, 60 procent har selv lagt det, og 20 procent vil snart have et nyt, viser ny undersøgelse. Bolius’ fagekspert giver gode råd om, hvad du skal gå efter, når du køber nyt trægulv.
Læs her, om du bør efterisolere - og hvor og hvordan.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...