Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Indeklima
Tips & råd
Energi (6)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Isolering
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Når du vil efterisolere dit hus, så start med at tjekke loftet, og fortsæt så nedefter. Samtidig er det vigtigt at huske, at ikke al isolering kan gøres op i tilbagebetalingstider, men simpelthen handler om bedre komfort i hverdagen. Det forklarer to eksperter på området.
Du kan sagtens efterisolere dit loft selv og spare tusindvis af kroner. Men er du ikke opmærksom på faldgruberne, kan du i værste fald ende med skimmelsvamp og kuldebroer. Se her 10 ting du IKKE må gøre.
Mange parcelhuse er desværre født med problemer i konstruktion og funktion, der giver boligejeren problemer over tid. Læs om parcelhusets børnesygdomme her.
Normalt isolerer man et almindeligt hus med mineraluld, men der findes andre produkter, der er mere miljø- og arbejdsmiljøvenlige – og samtidig isolerer ligeså godt. Vi giver dig et overblik over de mest almindelige alternativer.
Forkert efterisolering af dit hus kan give fugtskader, så du taber penge i stedet for at spare. Læs, hvordan du undgår fejl, når du efterisolerer fx loft og mur.
Bliver der nogle gange fodkoldt i dit hus? Se seks ting, du kan gøre for at slippe af med kulden.
Det er vigtigt, at du kigger dit hus efter i sømmene for tegn på fugt og mistrivsel.
Mange bruger meget mere varme, end de forventede, når de flytter ind i nyt hus eller lejlighed. Læs hvad du skal være opmærksom på, så du undgår en grim overraskelse.
Her er 10 ting, som du IKKE skal gøre, hvis du selv efterisolerer loftet.
Vi anbefaler
Loading...