Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Renovering
  Hus og have
Kælder (2)
Bad (1)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Indeklima
Energi (6)
Love og regler (0)
  Indeklima
Oliefyr (1)
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Hvis man holder tungen lige i munden, er der store økonomiske fordele ved at energirenovere. »Der er en økonomisk gevinst ved at søge støtten,« siger en ekspert.
Boligejerne gennemfører i langt højere grad de mindre forbedringer frem for omsiggribende renoveringer.
Energirenovering kan både øge komforten i hjemmet, øge husets værdi og spare dig penge på el- og varmeforbrug. Det er dog vigtigt, at lægge en strategi og holde hovedet koldt, inden man kaster sig ud i en energirenovering.
Mange parcelhuse er desværre født med problemer i konstruktion og funktion, der giver boligejeren problemer over tid. Læs om parcelhusets børnesygdomme her.
Det kan være godt for både indeklimaet, huset og pengepungen at energirenovere sit hus, men det skal gøres rigtigt, hvis man skal opnå et lav energiforbrug samtidig med et godt indeklima.
Kender du PCB? Er din bolig opført eller ombygget mellem 1950 og 1977, så er der grund til at lære mere om de tre bogstaver. Det gælder dit helbred.
Du må gerne være med til at bygge dit nye badeværelse, men der er ting, der skal udføres af autoriserede installatører. Samtidig skal du være opmærksom på, at gør det selv-arbejdet har en høj sværhedsgrad.
Normalt isolerer man et almindeligt hus med mineraluld, men der findes andre produkter, der er mere miljø- og arbejdsmiljøvenlige – og samtidig isolerer ligeså godt. Vi giver dig et overblik over de mest almindelige alternativer.
Er der en risiko for fugtproblemer i kælderen, når oliefyret fjernes? Og hvad gør du, hvis det sker? Få gode råd her, og find ud af, om et skrottet oliefyr kan give andre problemer.
Forkert efterisolering af dit hus kan give fugtskader, så du taber penge i stedet for at spare. Læs, hvordan du undgår fejl, når du efterisolerer fx loft og mur.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...