Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Bad
Køkken (3)
Stue (1)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (2)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Klassiker (0)
Med lidt lækkert badesalt, duftlys og loungemusik kan du på et splitsekund forvandle dit badeværelse til en eksklusiv spa. Vi har samlet 15 badekar til din perfekte hjemmespa.
Inspirationen til det rå, industrielle badeværelse, indrettet under de skrå vægge på femte sal, er hentet direkte fra The Big Apple, New York - og Nørreport Station i København.
Trænger dit badeværelse til en et ansigtsløft? Så find inspiration her til, hvordan du nemt kan ændre både stil og stemning.
Som alt andet, der udgår fra Vipps designhule, er deres køkken først og fremmest et værktøj med rødderne solidt plantet i 76 års industriel historie og en stædig afstandtagen til tendenser og modeluner.
Godt design er ikke bare smukt at se på, men også smukt i funktionen. Det er tanken bag det nye Sense-armatur fra Alessi og Oras, som designeren bag kalder en trojansk hest fyldt med ubevidste bæredygtige handlinger.
Badeværelset er ikke længere udelukkende et rum, hvor vi tænker funktion. Det er blevet et rum, hvor vi også tænker design og ophold. Her fortæller tre designer om badeværelsestendenser.
Hvor der er en vilje, er der en vej, synes mottoet at være i denne lille bolig, hvor finurlige detaljer går hånd i hånd med funktionalitet.
Et toilet er ikke bare en nødvendig hygiejne-genstand, der skal bringe fordøjelsens rester af dage. Nu skal toilettet og resten af badeværelset ose af velvære og give en følelse af sundhed, afslapning og skønhed.
Lyse træsorter i badeværelset kombineret med messing og marmor. Det er de nye tendenser på badeværelsesfronten
I 1970’erne var det den lange gennemgående ”pistolgang” og de små energibesparende vinduer, der dominerede billedet. I 1990’erne gjorde samtalekøkkener og panoramavinduer deres indmarch på arkitekternes tegnebræt. I dag har nye tendenser indtaget scenen. Nu vil danskerne have ”velværelser” og ...
Vi anbefaler
Loading...