Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Have (2)
Køkken (2)
Bad (1)
Stue (1)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Dekoration
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Trænger dine vægge til nyt liv? Med få midler kan du lave en billedvæg, som vil være en stilfuld og personlig tilføjelse til din indretning.
Det kan være svært at tilføre personlighed og sjæl til et splinternyt typehus. Julie Hole har dog formået at forvandle nybyggeriet til et farverigt hjem fyldt med humor og stilfulde detaljer.
Planter står ikke længere pænt i urtepotteskjulere i vindueskarmen – nej, de er kommet op at hænge som ”hængeplanter”, hvor man gerne må se jord og rødder.
Jacobsens glemte blomster, finurlig keramik og en relanceret klassiker. Her er en håndfuld danske, franske (og én italiensk) designnyheder fra den nyligt overståede boligmesse i Paris, Maison & Objet.
Skab blid vinterstemning med lyseblå og rosa nuancer, som ifølge farveinstituttet Pantone er årets farver.
Den danske topdesigner Cecilie Manz har skabt et atypisk stel for Kähler og ditto dug til Georg Jensen Damask. Begge design er dog typisk Cecilie Manz: minimalistiske og gennemtænkte helt ned i de mindste detaljer.
Små dyrefigurer, forsølvede barnesko, kongeligt porcelæn og sjove loppefund var engang indbegrebet af kitsch. I dag er det et absolut must.
Det luksuriøse er historisk set blevet forbundet med det overdådige og overdrevne, men moderne luksus skal helst være så underspillet som muligt. I dag ligger luksusværdien nemlig i den fortælling, der knytter sig til objektet.
Genkomsten fejres med en række nye produkter fra flere store producenter.
Er du træt af dine hvide vægge, og har du lyst til, at der skal ske noget nyt? Så kan du overveje at tapetsere en væg eller måske endda et helt rum. Lige nu hitter tapeter med specielle overlader og strukturer, der giver lyst til at røre og nærstudere.
Vi anbefaler
Loading...