Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Stue (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
  Tips
Indeklima
Energi (1)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Drømmer du om at få varmen i den kolde tid med levende ild og en smuk pejs? Vi har samlet et udvalg lækre pejse, som vil passe til dit hjem, uanset om du bor i hus eller lejlighed.
Vi ophæver grænserne mellem ude og inde. Og flytter grønne planter ind i boligen. Især botanik, grønne farver og organiske former i følgeskab med naturmaterialerne er tilbage i boligens indretning.
Mere dagslys i boligen er godt for humøret og giver en lavere elregning. Få fem gode forslag til, hvordan du får mere dagslys i din bolig.
Ejerne plukkede frit fra hylderne med grønne, funktionelle og luksuriøse løsninger, da de byggede drømmevillaen. Huset bruger solfangere, genbruger regnvand, har lydisoleret legerum og en hel svømmehal i kælderen. I haven kan alt spises – uden undtagelse.
En arkitekt tegnede skitserne, et typehusfirma leverede råhuset, og så gik Christian Tast og Marie Lind ellers selv i gang med resten. De har fået et unikt hus lige efter deres hjerte, men også efter pengepungen. Jordvarme, solceller og energiruder sørger nemlig for, at huset kan varmes op for nul ...
Vi anbefaler
Loading...