Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Køkken
Stue (5)
Bad (3)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (2)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Trænger dit køkken til en lille overhaling? Det behøver ikke at koste en formue at gøre dit køkken mere personligt. Se blot her.
Det klassiske, hvide køkken har været danskernes foretrukne i mange år - og er det stadig. Men nu må det alligevel træde lidt til side og gøre plads til den nye stjerne i køkkenet: træet.
Som alt andet, der udgår fra Vipps designhule, er deres køkken først og fremmest et værktøj med rødderne solidt plantet i 76 års industriel historie og en stædig afstandtagen til tendenser og modeluner.
Hvad enten du er til det lyse og farverige eller rå og naturlige look, så har vi her samlet inspiration, så du nemt kan opgradere din spisestue og dit køkken med nyt og cool design.
Egentlig var det bare køkkenet, der skulle moderniseres, da Jacob og Line Frier overtog det lille, gule hus i Risskov ved Aarhus. Men det udviklede sig til et større projekt.
Spisekammeret forsvandt ud af de fleste boliger, da der skulle skaffes plads til fryser og køleskab. Men selv i dag er der en vis prestige i at kunne fremvise et spisekammer med hjemmelavet forråd fra egen have.
Køkkenet skal i dag betragtes som et møbel, som hænger sammen med resten af indretningen. Her skal der være mulighed for at sylte og dampe, for vi vil gerne signalere, at tingene godt må tage tid.
Her er der ikke brug for store malerier eller plakater. Her pryder keramiske fliser nemlig de fleste vægge.
Madonna har et. Leonardo DiCaprio har et. Mediemogulen Rupert Murdoch har også et og endda stjernearkitekten Philippe Starck laver mad i et Boffi-køkken. Jyllands-Posten tog til Milano for at lære det italienske luksuskøkken-firma bedre at kende og mødte en 80-årig i fuld vigør med en stjernebesat ...
Råt træ, klare farver og masser af funktionelle detaljer præger tidens køkkener, der i stadig stigende grad skal integreres og afstemmes med resten af boligen. Det kræver råd og god vejledning af køkkenfirmaerne.
Vi anbefaler
Loading...