Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Renovering
  Hus og have
Køkken (3)
Stue (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
To smarte løsninger har gjort den her mini-lejlighed til en ganske rummelig bolig.
Ægteparret Diana Hedegaard og Ulrich Busch har renoveret en klassisk villa fra 1950'erne, der ligger tæt ved skov og strand i Risskov ved Aarhus. De har indrettet den med personlighed, grønne planter og loppefund. Atmosfæren er afslappet og inviterer til, at man går på opdagelse.
At bo i en gammel lade lyder knap så attraktivt. Men efter at have set den her renovering, kan man godt falde for et hus med højt til loftet og med et industrielt præg.
Ved første øjekast ligner boligen en gammel renoveret lade. Men faktisk er den splinterny, selvom historien siger noget andet.
I en gammel herskabslejlighed med stuk og høje paneler har Fie Lundsgaard Olsen og Henrik Bach Christensen indrettet sig med loppefund, arvestykker og en forkærlighed for rødt.
Egentlig var det bare køkkenet, der skulle moderniseres, da Jacob og Line Frier overtog det lille, gule hus i Risskov ved Aarhus. Men det udviklede sig til et større projekt.
Hvad gør man, når man har forelsket sig i et skønt, men ikke super familievenligt rækkehus? Man går i gang med at renovere det, skaber et leverum for hele familien og lader Øresund få en finger med i indretningen.
Igennem mere end 10 år har Carina Risom og Michael Jensen renoveret og moderniseret murermestervillaen i Viby, og i de klassiske rammer har de skabt et lyst, moderne og kreativt hjem fyldt med inspirerende detaljer.
Med fin sans for at bevare husets 70’er-karakteristika har Maiken Fjeldsted Bøttern og Esben Rose Andersen indrettet en funktionel og moderne bolig i en klassisk etplans gulstensvilla. De har moderniseret huset med respekt for den oprindelige sjæl og meget bevidst bevaret både de gule mursten, ...
Funktionalitet er en tidsløs kvalitet ved parcelhuset, der er fremtidssikker, mener både eksperter og familien Sandberg-Andersen.
Vi anbefaler
Loading...