Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (17)
Køkken (5)
Stue (2)
Bad (0)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Tips & råd
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Familien Grønkjær Taatø har boet et par år midt i Paris. Nu er de vendt hjem til Hornbæk, hvor lyset er skønt og tempoet langsomt, og hvor de for alvor mærker, hvad det vil sige at skifte lejlighed og kosmopolitisk stemning ud med livet på landet.
En bæredygtig have handler om at lade natur være natur. Det betyder hverken, at din have ikke kan blive flot, eller at du skal lade den stå hen. Der er masser af projekter at tage fat på, som både vil gavne dig og din have.
To smarte løsninger har gjort den her mini-lejlighed til en ganske rummelig bolig.
Trænger dit køkken til en lille overhaling? Det behøver ikke at koste en formue at gøre dit køkken mere personligt. Se blot her.
Paller er nok noget, de fleste forbinder med fragt af forskellige varer. Men i de senere år er det blevet meget populært at genbruge paller i haven. Her viser jeg en række kønne og usædvanlige løsninger.
Drømmer du om en sand planteeksplosion på din altan til sommer, så er det nu, du skal finde havehandskerne frem.
Det er nok lige tidligt nok at kalde det forår nu. Men det er bestemt tid til at tænke fremad og planlægge den kommende sæson i haven. I min have står den på ny hæk, buksbomkugler og nye frø.
Mette Helena Rasmussen ejer butikken Retro Villa, er kendt fra tv-programmet ”Loppe Deluxe” og er fast boligekspert på ”Go’ Morgen Danmark”.
Tag med os en tur til Frederiksberg, hvor Louise Rasmussen og Johan Køhler har brugt over et år på at renovere en helt unik penthouse for at få den præcis, som de gerne vil have den.
Småt kan altså være rigtig godt. Se blot den her lille lækkerbisken, hvor man har brugt smarte tricks til at få lejligheden til at synes større.
Vi anbefaler
Loading...