Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (191)
Stue (89)
Køkken (74)
Bad (38)
Bryggers (5)
Kælder (4)
  Tips
  Indeklima
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
  Nyd og oplev
Familien Grønkjær Taatø har boet et par år midt i Paris. Nu er de vendt hjem til Hornbæk, hvor lyset er skønt og tempoet langsomt, og hvor de for alvor mærker, hvad det vil sige at skifte lejlighed og kosmopolitisk stemning ud med livet på landet.
Gør indretningen personlig med markante lamper, rustikke fliser og en hyggelig lænestol.
Hegn af kastanjetræ er en gammel tradition i bl.a. England og Frankrig, hvor de bringer sjæl til både romantiske og mere moderne haver. Herhjemme vinder de smukke hegn også mere og mere indpas.
To smarte løsninger har gjort den her mini-lejlighed til en ganske rummelig bolig.
Karina og Bo Littau er netop flyttet ind i deres drømmehus i Smørum, og frem for gule eller røde mursten, så valgte de at betale mere for at få en facade med et udtryk, de godt kunne lide.
Tag med på “Trädgårdsrundan” og besøg skønne, svenske haver som bl.a. denne, der tilhører Lottie Hermansson og hendes mand Jan. Med masser af gåpåmod og flid har de gennem årene forvandlet en bar mark til en fantastisk have med både kig til naboens marker og små hemmelige kroge.
Det kan være hårdt at være husejer. Det udvendige træværk skal males, tagrenderne renses, og sneen ryddes. Bolius har samlet 10 ting, der kan gøre livet for boligejere lidt lettere.
I slutningen af maj besøgte jeg Chelsea Flower Show 2016, som er en begivenhed, jeg glæder mig til hvert eneste år – og hvorfra jeg altid vender hjem sprængfyldt med nye indtryk.
Trænger dit køkken til en lille overhaling? Det behøver ikke at koste en formue at gøre dit køkken mere personligt. Se blot her.
Vi anbefaler
Loading...