Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Køkken (15)
Bad (2)
Have (2)
Bryggers (1)
Stue (1)
Kontor (0)
Kælder (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Der er altid en ny køkken-accessory, man kan anskaffe sig. Her er fem danske designsager, der skal stå i ethvert køkken for tiden.
Gør livet nemmere og køkkentjansen sjovere med nyt og smart køkkenudstyr!
En lille tromle, der opsamler nedfaldne æbler, når du triller den henover dem - Bolius’ haveekspert har testet æbleopsamleren – se hendes personlige vurdering her.
I år er det ni årtier siden, den første Le Creuset-gryde blev støbt og emaljeret. Det fejrer det franske firma ved at relancere fire nye design i den originale orange signaturfarve, Volcanic.
Lad dig inspirere af disse stilfulde gadgets, der i vores øjne både er smarte og en fryd for øjet. Her er ingen tunge gulvhøjtalere, det lover vi!
Som alt andet, der udgår fra Vipps designhule, er deres køkken først og fremmest et værktøj med rødderne solidt plantet i 76 års industriel historie og en stædig afstandtagen til tendenser og modeluner.
Hvad enten du er til det lyse og farverige eller rå og naturlige look, så har vi her samlet inspiration, så du nemt kan opgradere din spisestue og dit køkken med nyt og cool design.
Designfirmaet Alfi, der er kendt for sine mange termokander, fylder 100 år. I den anledning tager Alfi os med tilbage til 1918 med relanceringen af den gamle klassiker Juwel og det nye design Pallas, der er inspireret af selvsamme klassiker.
Franskmand i blodet og dansker i sjælen. Aurélien Barbry er indbegrebet af sydeuropæisk passion og nordisk perfektionisme.
Lars Dybdahl har sat Wegner, Arne Jacobsen og alle de andre under luppen og kortlagt dansk designs dna. Men hvis Danmark fremover skal mænge sig i toppen af design-poppen, kan vi ikke nøjes med at henvise den fine stamtavle.
Vi anbefaler
Loading...