Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Køkken
Stue (43)
Bad (29)
Bryggers (6)
Kælder (3)
Have (0)
  Tips
  Indeklima
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Hvad sker der med dit indeklima, når du laver mad, tørrer tøj, tænder stearinlys og sover, og hvor meget betyder det, at du lufter ud? Det har Bolius’ fagekspert Rados Nenadovic testet. Se de vilde resultater.
Trænger dit køkken til en lille overhaling? Det behøver ikke at koste en formue at gøre dit køkken mere personligt. Se blot her.
Der er altid en ny køkken-accessory, man kan anskaffe sig. Her er fem danske designsager, der skal stå i ethvert køkken for tiden.
Når man bygger nyt hus eller renoverer det gamle, bør den fremtidige vedligeholdelse også indgå i overvejelserne, når man vælger materialer. For fakta er, at vinduesrammer af træ skal males, en lys pudset husfacade skal vaskes, massive naturtræsgulve slibes og kalk holdes nede på badeværelset.
Når man lige har købt hus, vil man ofte gerne personalisere det en smule. Men drømmebolig kan hurtigt blive til mareridtshybel, hvis man ikke kender det hus man bygger videre på og samtidig er god til at strukturere forbedringerne af sit nye hjem, siger eksperter.
Et nyt køkken kan være dejligt, men kast hellere pengene efter et tag eller vinduer, hvis du vil hæve prisen på en bolig i yderområderne.
Det klassiske, hvide køkken har været danskernes foretrukne i mange år - og er det stadig. Men nu må det alligevel træde lidt til side og gøre plads til den nye stjerne i køkkenet: træet.
Der er skrappe myndighedskrav til de vandhaner, der må sælges i Danmark. Kig altid efter dråbemærket, når du køber en ny vandhane.
Gør livet nemmere og køkkentjansen sjovere med nyt og smart køkkenudstyr!
I år er det ni årtier siden, den første Le Creuset-gryde blev støbt og emaljeret. Det fejrer det franske firma ved at relancere fire nye design i den originale orange signaturfarve, Volcanic.
Viser 1-10 af 104 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...