Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Bad
Køkken
Stue (17)
Bryggers (4)
Kælder (3)
Have (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Hvad sker der med dit indeklima, når du laver mad, tørrer tøj, tænder stearinlys og sover, og hvor meget betyder det, at du lufter ud? Det har Bolius’ fagekspert Rados Nenadovic testet. Se de vilde resultater.
Når man bygger nyt hus eller renoverer det gamle, bør den fremtidige vedligeholdelse også indgå i overvejelserne, når man vælger materialer. For fakta er, at vinduesrammer af træ skal males, en lys pudset husfacade skal vaskes, massive naturtræsgulve slibes og kalk holdes nede på badeværelset.
Når man lige har købt hus, vil man ofte gerne personalisere det en smule. Men drømmebolig kan hurtigt blive til mareridtshybel, hvis man ikke kender det hus man bygger videre på og samtidig er god til at strukturere forbedringerne af sit nye hjem, siger eksperter.
Der er skrappe myndighedskrav til de vandhaner, der må sælges i Danmark. Kig altid efter dråbemærket, når du køber en ny vandhane.
Som alt andet, der udgår fra Vipps designhule, er deres køkken først og fremmest et værktøj med rødderne solidt plantet i 76 års industriel historie og en stædig afstandtagen til tendenser og modeluner.
Hvor der er en vilje, er der en vej, synes mottoet at være i denne lille bolig, hvor finurlige detaljer går hånd i hånd med funktionalitet.
Løbet vandet pludselig ud på gulvet fra dit afløb, når du er i bad? Læs, hvad du skal gøre.
De fleste oplever på et eller andet tidspunkt, at håndvasken stopper til.
I 1970’erne var det den lange gennemgående ”pistolgang” og de små energibesparende vinduer, der dominerede billedet. I 1990’erne gjorde samtalekøkkener og panoramavinduer deres indmarch på arkitekternes tegnebræt. I dag har nye tendenser indtaget scenen. Nu vil danskerne have ”velværelser” og ...
Skal huset have nyt badeværelse eller nyt køkken? Få først styr på de nye regler.
Viser 1-10 af 29 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...