Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Renovering
  Hus og have
Køkken
Bad (7)
Stue (3)
Bryggers (1)
Kælder (1)
Have (0)
  Tips
Energi (2)
Indeklima (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Når man bygger nyt hus eller renoverer det gamle, bør den fremtidige vedligeholdelse også indgå i overvejelserne, når man vælger materialer. For fakta er, at vinduesrammer af træ skal males, en lys pudset husfacade skal vaskes, massive naturtræsgulve slibes og kalk holdes nede på badeværelset.
Når man lige har købt hus, vil man ofte gerne personalisere det en smule. Men drømmebolig kan hurtigt blive til mareridtshybel, hvis man ikke kender det hus man bygger videre på og samtidig er god til at strukturere forbedringerne af sit nye hjem, siger eksperter.
Et nyt køkken kan være dejligt, men kast hellere pengene efter et tag eller vinduer, hvis du vil hæve prisen på en bolig i yderområderne.
Egentlig var det bare køkkenet, der skulle moderniseres, da Jacob og Line Frier overtog det lille, gule hus i Risskov ved Aarhus. Men det udviklede sig til et større projekt.
Hvad er det vigtigste, når du skal indrette et køkken? Få indretningsarkitekt Sus Thorslunds bedste tip til indretning af køkkenet.
Familien Karstad har fået det optimale ud af deres to sammenslåede lejligheder midt i København. Et hjem fuld af indbygget opbevaring og snedige løsninger, der gør livet som storfamilie (meget) lettere. Og så er der endda blevet plads til det store køkken, som Mikkel Karstad, der er far til fire og ...
Skal huset have nyt badeværelse eller nyt køkken? Få først styr på de nye regler.
Nyt tag, isolering, køkken eller vinduer? Der er nye krav på vej til husejerne i 2010.
Mange danskere mener, at de bor med et nedslidt køkken. Men et køkken er "Danmarks grimmeste". Se hvilket her.
Vi har købt et gammelt landsted, som vi glæder os rigtig meget til at gøre i stand.
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...