Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Køkken
Stue
Bad (17)
Bryggers (5)
Kælder (2)
Have (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Hvad enten du er til det lyse og farverige eller rå og naturlige look, så har vi her samlet inspiration, så du nemt kan opgradere din spisestue og dit køkken med nyt og cool design.
Her er der ikke brug for store malerier eller plakater. Her pryder keramiske fliser nemlig de fleste vægge.
Lejligheden er på bare 36 kvadratmeter. Men den er proppet med snedige løsninger, der tryller trang plads om til et funktionelt og luftigt hjem. Kig grundigt efter, og lad dig inspirere af de gode ideer.
Hvor der er en vilje, er der en vej, synes mottoet at være i denne lille bolig, hvor finurlige detaljer går hånd i hånd med funktionalitet.
Familien Karstad har fået det optimale ud af deres to sammenslåede lejligheder midt i København. Et hjem fuld af indbygget opbevaring og snedige løsninger, der gør livet som storfamilie (meget) lettere. Og så er der endda blevet plads til det store køkken, som Mikkel Karstad, der er far til fire og ...
Betongulve, jordvarme og genbrugte materialer - Ann Porsmoses miljøvenlige tankegang har resulteret i et både unikt og nærmest vedligeholdelsesfrit helårshus med plads til to familier.
Pia Ullehus har indrettet sig efter sit eget hoved i en lille lejlighed.
Helge Engelbrecth bor midt i en drøm, der er gået i opfyldelse.
Når en 25-årig skal indrette et stuehus fra 1786, må der provokeres, mener konkurrencerytter Emilie Martinsen. Hun har valgt at give sine antikke møbler et modspil med noget hypermoderne.
Søren Møller kræver plads i sit hjem både i højden og i bredden, for der skal være rum til udfoldelse.
Viser 1-10 af 43 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...