Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Køkken
Stue (6)
Bad (4)
Bryggers (1)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Tips & råd
Energi (1)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Hvad sker der med dit indeklima, når du laver mad, tørrer tøj, tænder stearinlys og sover, og hvor meget betyder det, at du lufter ud? Det har Bolius’ fagekspert Rados Nenadovic testet. Se de vilde resultater.
Trænger dit køkken til en lille overhaling? Det behøver ikke at koste en formue at gøre dit køkken mere personligt. Se blot her.
Et nyt køkken kan være dejligt, men kast hellere pengene efter et tag eller vinduer, hvis du vil hæve prisen på en bolig i yderområderne.
Der er skrappe myndighedskrav til de vandhaner, der må sælges i Danmark. Kig altid efter dråbemærket, når du køber en ny vandhane.
Spisekammeret forsvandt ud af de fleste boliger, da der skulle skaffes plads til fryser og køleskab. Men selv i dag er der en vis prestige i at kunne fremvise et spisekammer med hjemmelavet forråd fra egen have.
God plads, praktisk indretning og utraditionelle materialer er nøgleordene i dette køkken, der er indrettet, så dagligdagen bliver så let som mulig for en familie med to børn.
Lejligheden er på bare 36 kvadratmeter. Men den er proppet med snedige løsninger, der tryller trang plads om til et funktionelt og luftigt hjem. Kig grundigt efter, og lad dig inspirere af de gode ideer.
Møl i fødevarer er dybest set en ulækker affære. Ofte kan vi ikke se dem, men ikke desto mindre mæsker og formerer de sig i vores skuffer og skabe. Og faktisk bringer vi typisk selv skadedyrene med indenfor.
Når du indretter køkkenet efter dine daglige arbejdsgange, gør du din hverdag langt nemmere. Læs her, hvordan du gør.
Løbet vandet pludselig ud på gulvet fra dit afløb, når du er i bad? Læs, hvad du skal gøre.
Viser 1-10 af 20 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...