Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Køkken (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Energi (1)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
At gå på udsalg er en “sport”, som de fleste kvinder godt kan lide. Blogger Louise Otto fra ’Livingonabudget.dk’ giver her tip til, hvordan man kan bruge udsalget til at forny boligen.
Glas, råt træ, beton, klinker, moderne kunst og møbelklassikere skaber kontraster i et nybygget laveenergihus. Inspirationen til det stramme, kubistiske træhus er hentet i Sverige, men er opført på en dansk naturgrund i det nordsjællandske landskab.
Dansk design og aktuel dansk kunst står hjertet nær hos en udenlandsdansker i London. Herskabsvillaen fra omkring 1900 er kun den ydre ramme om den kunstsamling, som Jyllands-Posten har fået lov til at opleve.
Plastik er et materiale, der aldrig går af mode. For nogle er det indbegrebet af smagløshed, men for andre er det ensbetydende med uanede designmuligheder.
Danske fabrikker ligger efterhånden både i Fjernøsten og Østeuropa. Og danske virksomheder flytter produktionen til udlandet på grund af de mange forhindringer i Danmark, der både tæller lønninger og afgifter. Men møbelvirksomheden Carl Hansen & Søn holder sig på Fyn.
Normann Copenhagen har med Tales of Wood taget endnu et ”gammelt” design under sine vinger.
Louis Poulsen flyttede for ti år siden produktionen fra København til Vejen, selv om trenden pegede mod udlandet. Men valget har vist sig at være strategisk rigtigt for den gamle lampeproducent, hvis ypperste krav er sans for detaljen.
I år er det ni årtier siden, den første Le Creuset-gryde blev støbt og emaljeret. Det fejrer det franske firma ved at relancere fire nye design i den originale orange signaturfarve, Volcanic.
Memphis er ikke bare en by i USA, hvor Elvis havde hjemme. Det er også navnet på en design-bevægelse, som spirede i Italien i 1980’erne, og som har fået renæssance de seneste år.
En grønbenet skønhed, en nytænkende skal, en lag på lag-stol. Bjarke Ingels, Zada Hadid og fem andre toparkitekter har lavet hver deres fortolkning af Syver-stolen i anledning af dens 60 års fødselsdag.
Viser 1-10 af 12 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...