Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (4)
Bad (2)
Kælder (2)
Køkken (2)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Love og regler
  Indeklima
Oliefyr (1)
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Det er ikke nemt, at finde hoved og hale i forsikringsjunglen, når du skal købe hus. Her guider Jyllands-Posten dig til, hvad du skal være opmærksom på.
Selvom knap hvert fjerde danske hjem har brændeovn, kender hele 23 pct. af brændeovnsindehaverne ikke reglerne for fyring i brændeovn. Læs her, hvad du må og ikke må fyre med.
En ny førstesal kan give dig mere plads, lys og en bedre udsigt. Men før du bygger i højden, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Få gode råd fra arkitekter og bygningsrådgivere her.
Det kan få konsekvenser, hvis du opfører et stort legehustårn i haven. Læs her hvorfor, og få styr på reglerne.
En tinglyst servitut kan give alvorlige indskrænkninger i din private ejendomsret. Fx at du ikke må bygge i højden, en offentlig sti på din grund, eller at du ikke må holde kat! Læs her, hvilke spøjse servitutter du kan komme ud for.
Har du ikke styr på, hvad du må, når du bygger til eller bygger skur, kan du nemt komme til at overtræde nogle regler.
SikkerhedsBranchen vil have indført nye krav i bygningsreglementet, så det skal tage mindst tre minutter at bryde ind i et hjem. Lige nu er danske hjem pivåbne for indbrud.
Selvom du måske forventer det, er der flere ting en standard-husforsikring ikke dækker. Læs, hvilke 10 ting der ikke er med.
Svajer naboens træ faretruende tæt på dit tag, når det blæser? Og mener du, at naboen bør fælde det af sikkerhedsmæssige hensyn? Se her, om du har ret til at bede naboen fælde sit træ.
Viser 1-10 af 42 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...