Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (4)
Kælder (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Kontor (0)
Køkken (0)
  Tips
Love og regler
Tips & råd
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Det er ikke nemt, at finde hoved og hale i forsikringsjunglen, når du skal købe hus. Her guider Jyllands-Posten dig til, hvad du skal være opmærksom på.
En ny førstesal kan give dig mere plads, lys og en bedre udsigt. Men før du bygger i højden, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Få gode råd fra arkitekter og bygningsrådgivere her.
Det kan få konsekvenser, hvis du opfører et stort legehustårn i haven. Læs her hvorfor, og få styr på reglerne.
En tinglyst servitut kan give alvorlige indskrænkninger i din private ejendomsret. Fx at du ikke må bygge i højden, en offentlig sti på din grund, eller at du ikke må holde kat! Læs her, hvilke spøjse servitutter du kan komme ud for.
SikkerhedsBranchen vil have indført nye krav i bygningsreglementet, så det skal tage mindst tre minutter at bryde ind i et hjem. Lige nu er danske hjem pivåbne for indbrud.
Selvom du måske forventer det, er der flere ting en standard-husforsikring ikke dækker. Læs, hvilke 10 ting der ikke er med.
Svajer naboens træ faretruende tæt på dit tag, når det blæser? Og mener du, at naboen bør fælde det af sikkerhedsmæssige hensyn? Se her, om du har ret til at bede naboen fælde sit træ.
Jan Schøtt-Petersen, formand for Danske Boligadvokater, kaster lys over tinglysningen.
Får du ikke læst tilstandsrapporten, inden du skriver under på købsaftalen, kan du blive ubehageligt overrasket.
Mange boligkøbere bliver overrasket over, at deres nyerhvervede hus ikke er så perfekt, som tilstandsrapporten siger. Men tilstandsrapporter tager altid udgangspunkt i husets alder og type. Og man kan ikke forlange samme standard af et hus fra 30erne som af et nyt hus.
Viser 1-10 af 26 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...