Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Bolius har testet appen ”Byggevarepriser”, som lader dig sammenligne priser på værktøj og de mest almindelige byggevarer. Læs den her.
Ukrudt, myrer og vand. Fuger til fliser på terrasser og i indkørsler skal kunne klare meget, men hvilken type fugesand er bedst?
Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi har testet 19 solcellepaneler i et år, og panelerne lever op til producenternes løfter. Læs, hvilke solceller der leverer mest el, og hvordan kinesiske solceller klarer sig.
De holder ikke så længe som lovet, og nogle pærer mister hurtigt lysstyrken.
Vegetarer har ikke meget at komme efter på Restaurant Flammen. Kødspiseren kan vælge og vrage.
Maden er rigtigt god på restaurant Manolis. Indretningen er hyggelig og stilfuld, og på en lys, lun sommeraften giver det mindelser om ferier i syden at sidde ude i gårdhaven. Meeeen…!
Charmerende, lækkert og dyrt. Med Klassisk Fisk har Nørregade fået sin hidtil mest trendy restaurant, der leverer fine skaldyr og fisk, men prisen løber hurtigt op.
På både spisekortet og hjemmesiden ser det hele meget godt ud, men der er ikke overbevisende overensstemmelse med virkeligheden.
Den asiatiske restaurant Kowloon er et folkekøkken i ordets positive forstand. Det er billigt og godt, men det er også et meget hektisk sted.
En ny restaurant skaber helt bevidst illusion om en svunden tid. Dengang, da mad skulle være fed for at være ordentlig, og da kolesterol og folkesundhed var ukendte begreber.
Vi anbefaler
Loading...