Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Renovering
  Hus og have
Bad (16)
Køkken (15)
Have (8)
Stue (6)
Kælder (3)
Bryggers (2)
  Tips
  Indeklima
Oliefyr (1)
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
  Nyd og oplev
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Danskerne energirenoverer deres gamle huse som aldrig før, men indsatsen får ikke den forventede effekt på forbruget, fordi vi samtidig vælger at skrue godt op for varmen.
To smarte løsninger har gjort den her mini-lejlighed til en ganske rummelig bolig.
Uffe Hansen er teknisk chef i Flügger, og Per Riskjær Andersen er malermester i Randers. De er begge eksperter i, hvordan man maler træværk og facader, og her giver de deres bedste råd.
Danny Kromanne er direktør i et af Danmarks største tagfirmaer, Jydsk Tagteknik A/S, og han giver her sine bedste råd til husejere, der går med planer om at skifte taget ud.
Kunne du tænke dig at spare på strømmen eller nedbringe din varmeregning? Så er det måske tid til at give dit hjem en energivenlig optimering. Jyllands-Posten guider dig igennem søgeprocessen.
Hvis man holder tungen lige i munden, er der store økonomiske fordele ved at energirenovere. »Der er en økonomisk gevinst ved at søge støtten,« siger en ekspert.
Ægteparret Diana Hedegaard og Ulrich Busch har renoveret en klassisk villa fra 1950'erne, der ligger tæt ved skov og strand i Risskov ved Aarhus. De har indrettet den med personlighed, grønne planter og loppefund. Atmosfæren er afslappet og inviterer til, at man går på opdagelse.
Når man bygger nyt hus eller renoverer det gamle, bør den fremtidige vedligeholdelse også indgå i overvejelserne, når man vælger materialer. For fakta er, at vinduesrammer af træ skal males, en lys pudset husfacade skal vaskes, massive naturtræsgulve slibes og kalk holdes nede på badeværelset.
Når man lige har købt hus, vil man ofte gerne personalisere det en smule. Men drømmebolig kan hurtigt blive til mareridtshybel, hvis man ikke kender det hus man bygger videre på og samtidig er god til at strukturere forbedringerne af sit nye hjem, siger eksperter.
Et nyt køkken kan være dejligt, men kast hellere pengene efter et tag eller vinduer, hvis du vil hæve prisen på en bolig i yderområderne.
Viser 1-10 af 157 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...