Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Renovering
  Hus og have
Bad (2)
Køkken (2)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Energi
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
  Nyd og oplev
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Danskerne energirenoverer deres gamle huse som aldrig før, men indsatsen får ikke den forventede effekt på forbruget, fordi vi samtidig vælger at skrue godt op for varmen.
Kunne du tænke dig at spare på strømmen eller nedbringe din varmeregning? Så er det måske tid til at give dit hjem en energivenlig optimering. Jyllands-Posten guider dig igennem søgeprocessen.
Hvis man holder tungen lige i munden, er der store økonomiske fordele ved at energirenovere. »Der er en økonomisk gevinst ved at søge støtten,« siger en ekspert.
Ud med de almindelige og kedelige hvide vægge. Med mindre du selvfølgelig vil bruge det sammen med lækre naturmaterialer, mener Pernille Hjorth, sekretariatsleder i Danske Boligarkitekter. I 2016 handler nybyggeri og renovering nemlig om det æstetiske, rummelige og grønne.
Boligejerne gennemfører i langt højere grad de mindre forbedringer frem for omsiggribende renoveringer.
Energirenovering kan både øge komforten i hjemmet, øge husets værdi og spare dig penge på el- og varmeforbrug. Det er dog vigtigt, at lægge en strategi og holde hovedet koldt, inden man kaster sig ud i en energirenovering.
Gennem 16 år har familien Hammer Kjølsen bygget om og renoveret på deres tidstypiske bolig fra 1936 med en 70’er-tilbygning. Det lille hus passede godt til de unge førstegangskøbere, som ikke var bange for at tage fat. Det er de fortsat med siden for at opnå et tidssvarende hjem med plads til sig ...
Det kan være godt for både indeklimaet, huset og pengepungen at energirenovere sit hus, men det skal gøres rigtigt, hvis man skal opnå et lav energiforbrug samtidig med et godt indeklima.
Murermesterhuse er steget langt mere i pris end parcelhuse siden 1992, viser undersøgelse. Læs hvor meget, og hvorfor murermestervillaer er populære.
Ved et tilfælde fandt Harald Husted Sørensen og familien en kuperet grund i Strib med udsigt over Lillebælt. Hertil tegnede og byggede han drømmeboligen, der endte som en fusion mellem beton, jern, mosaikker og flere bejdsede træsorter.
Viser 1-10 af 22 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...