Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Renovering
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue
Bad (3)
Køkken (3)
Bryggers (1)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Familien Karstad har fået det optimale ud af deres to sammenslåede lejligheder midt i København. Et hjem fuld af indbygget opbevaring og snedige løsninger, der gør livet som storfamilie (meget) lettere. Og så er der endda blevet plads til det store køkken, som Mikkel Karstad, der er far til fire og ...
Vi er en familie på fem, der er de heldige ejere af et ældre sommerhus, der altid har været i familien. Det er et sortmalet træhus, som nu virkelig trænger til en opdatering.
Familien Bangs hjem var højeste mode i arkitekturen, da det blev bygget i 1963. I dag er huset udvidet til begge sider, taget er forhøjet, murstenene pudset, køkken og bad helt forandret, og de oprindelige parketgulvet er erstattet med bambus. De store glaspartier er der stadig, men med nye vinduer i.
Vi har et trægulv i spisestuen, som blev lagt for ca. 10 år siden, da vi satte vores hus i stand. Det har siden stået ubehandlet, men er selvfølgelig blevet vasket med sæbespåner med mellemrum.
Ung familie flyttede ind på en stor gård syd for Odense. Det krævede renovering, sans for indretning og anskaffelse af gamle, istandsatte møbler til at fylde de højloftede rum som i gamle dage, men blandet med moderne stil.
Frederiksberg Tiderne er til at tænke på ressourceforbrug og indrette sig med brugt, genbrug, arvet og containerfund. Anne Serup har indrettet sin families lejlighed på Frederiksberg med lidt nyt og designet og en masse gammelt. Møblerne er ofte ændret ved at skære af, forsyne med hjul og lædergreb ...
Vi anbefaler
Loading...