Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Kælder (1)
Køkken (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Soveværelse (0)
Stue (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
Oliefyr (0)
Vegetarer har ikke meget at komme efter på Restaurant Flammen. Kødspiseren kan vælge og vrage.
Maden er rigtigt god på restaurant Manolis. Indretningen er hyggelig og stilfuld, og på en lys, lun sommeraften giver det mindelser om ferier i syden at sidde ude i gårdhaven. Meeeen…!
Charmerende, lækkert og dyrt. Med Klassisk Fisk har Nørregade fået sin hidtil mest trendy restaurant, der leverer fine skaldyr og fisk, men prisen løber hurtigt op.
På både spisekortet og hjemmesiden ser det hele meget godt ud, men der er ikke overbevisende overensstemmelse med virkeligheden.
Den asiatiske restaurant Kowloon er et folkekøkken i ordets positive forstand. Det er billigt og godt, men det er også et meget hektisk sted.
En ny restaurant skaber helt bevidst illusion om en svunden tid. Dengang, da mad skulle være fed for at være ordentlig, og da kolesterol og folkesundhed var ukendte begreber.
Blandt Åboulevardens hippe, smarte og til det dekadente grænsende restauranter og caféer ligger dette lille sted, der nærmest minder om en bayersk ølstue.
Nordisk Spisehus har skiftet ejere og koncept, men kvaliteten er stadig i top med et skarpt køkken, fremragende betjening og opfindsomt vinvalg.
Sechzehn gør udadtil ikke megen stads af sig. Indenfor er det derimod den rene fest.
Bag den gamle godsbanebygning på Skovgårdsgade er opført et spøjst betonbyggeri, der sammen med de originale bygninger skal fungere som kommunalt kulturhus.
Vi anbefaler
Loading...