Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Have
Bad (0)
Bryggers (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Sikkerhed
Energi (0)
Indeklima (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Klimaforandringer betyder mange flere voldsomme skybrud. Det har vi igen i denne sommer mærket meget til herhjemme. Her kommer nogle løsninger på de problemer, der herved opstår.
2016 bliver sandsynligvis endnu et gunstigt år for den iberiske skovsnegl - kendt som dræbersneglen. Derfor skal du sætte ind allerede nu.
Kortklippet græs, ingen ukrudt og en snorlige hæk er ikke godt for alle i din have. Læs her, hvordan du kan tage hensyn til havens dyreliv.
Hvis du gør en indsats nu, kan du minimere antallet af dræbersnegle i din have næste år. Læs, hvor du finder æg fra dræbersnegle, og hvad du gør med dem.
Mange faskiner i danske haver kan ikke klare et massivt skybrud, siger miljøingeniør Kåre Press-Kristensen, der mener, at kommunerne anbefaler for små faskiner. Regn ud, om din faskine er stor nok.
Læs her, hvad der tiltrækker rotter, og hvad du skal gøre for at undgå dem, når du har høns.
Det kan få konsekvenser, hvis du opfører et stort legehustårn i haven. Læs her hvorfor, og få styr på reglerne.
Skovfolk forventer ekstra mange skovflåter i år på grund af mild vinter. Du kan også blive bidt af skovflåter i din have, især hvis der er rådyr i området.
Det er populært at bruge fragtpaller til at lave alt fra møbler til højbede. Men paller kan være fulde af kemikalier, så tjek dem, inden du tager dem ind i stuen. Se her, hvordan.
Fremmede katte, der besørger i din have, skræmmer fuglene væk og lægger sig til rette på din bil kan være et irriterende problem. Læs her, hvordan du kan skræmme dem væk uden at overtræde loven.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...