Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Indeklima
Sikkerhed
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Mange lader vandet løbe i lang tid, før de tager et glas vand. Men er det egentlig nødvendigt – og er det ikke bare spild af vand? Læs om, hvorfor du skal lade vandet løbe, før du drikker det, og hvordan du kan spare på vandet.
Sørg for, at dit hus ser beboet ud, og få venner eller naboer til at besøge huset med jævne mellemrum.
Luftforurening og bilos udefra betyder langt mindre for hjemmenes indeklima end tændte stearinlys og mados.
Et godt indeklima afhænger af gode vaner i forhold til opvarmning og udluftning samt omtanke, når det gælder materialerne i din bolig. To eksperter på området giver gode råd.
Nu trækker Danmarks måske mest effektive skimmelsvampeekspert i arbejdstøjet for første gang. Han har fire ben og en snude, lyder navnet Gipsy og er en af Danmarks første skimmelsporhunde.
For høj luftfugtighed i dit hjem kan bl.a. give hovedpine og allergi og føre til skimmelsvamp og dyre fugtskader. Læs, hvordan du måler luftfugtigheden, hvad den bør være, og hvordan du får den ned.
Hvor farlig er en pink skimmelsvamp? Ødelægger skimmelsvamp hele huset? Og hvor syg gør svampen os? Bolius.dk har hentet 5 svar fra en skimmelekspert.
Kender du PCB? Er din bolig opført eller ombygget mellem 1950 og 1977, så er der grund til at lære mere om de tre bogstaver. Det gælder dit helbred.
Drop nytårsforsætter om slankekure og motionscentre - gør 2014 til året, hvor du gør din bolig sundere, mere sikker og sparer penge. Her er 10 forslag til bolig-nytårsforsætter – hvad skal dit være?
Radon medvirker til, at 250-300 hvert år dør af lungekræft i Danmark. Hvis du ryger og bor i et hus med radon, er risikoen for lungekræft 25 gange højere for rygere end for ikke-rygere. Læs hvorfor og se, hvad du kan gøre mod radon.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...