Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Renovering
  Hus og have
Have (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Sikkerhed
Energi (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Danny Kromanne er direktør i et af Danmarks største tagfirmaer, Jydsk Tagteknik A/S, og han giver her sine bedste råd til husejere, der går med planer om at skifte taget ud.
Mange faskiner i danske haver kan ikke klare et massivt skybrud, siger miljøingeniør Kåre Press-Kristensen, der mener, at kommunerne anbefaler for små faskiner. Regn ud, om din faskine er stor nok.
Når du skal købe hus, er det ikke nok kun at se på selve boligen. Grunden, som huset ligger på, er også værd at gå efter i sømmene. Bjørn Bo Klahn, bygningskonstruktør og rådgiver hos Bolius, giver gode råd.
Kender du PCB? Er din bolig opført eller ombygget mellem 1950 og 1977, så er der grund til at lære mere om de tre bogstaver. Det gælder dit helbred.
Hvornår kan man selv renovere, og hvornår skal man have hjælp? Få arkitektens råd og huskeregler - og fem digitale assistenter.
Mange firmaer reklamerer for tagrensning, men Bolius' fagekspert fraråder det. Der er ingen dokumentation for, at taget lever længere, og du kan i værste fald skade både dit tag og miljøet.
Det skulle være så flot – et pudset murstenshus. Men mange huse ender med dybe revner, skjolder og fugtskader. Læs, hvordan du undgår problemer, hvis du vil pudse og male murstensfacaden.
Drop nytårsforsætter om slankekure og motionscentre - gør 2014 til året, hvor du gør din bolig sundere, mere sikker og sparer penge. Her er 10 forslag til bolig-nytårsforsætter – hvad skal dit være?
Vandsparetoiletter med stort og lille skyl passer ikke altid til dine kloakrør, og det kan give flere rotter i boligen. Læs hvorfor og find ud af, hvad du kan gøre for at undgå problemer med rotter.
Vi anbefaler
Loading...