Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Soveværelse
Stue (18)
Køkken (13)
Bad (11)
Kælder (3)
Bryggers (1)
Have (0)
  Tips
Energi (1)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Småt kan altså være rigtig godt. Se blot den her lille lækkerbisken, hvor man har brugt smarte tricks til at få lejligheden til at synes større.
60’erne er igen rykket ind i vores boliger, og det gælder også den gode, gamle skydedør.
Er du opdraget med at forlade dit hjem om morgenen med en nydelig og pænt redt seng, så drop det. Derved giver du nemlig husstøvmider ekstra gode betingelser. Det vigtigste er dog, at der bliver luftet grundigt ud i soveværelset, siger indeklimaforsker.
Farverne har meldt deres ankomst i de danske hjem, og nu er det soveværelsets tur. Ud med de hvide lagner, hvide gardiner og hvide sengetæpper og ind med de glade farver.
Er dit soveværelse for køligt kan det give store problemer med skimmelsvamp. Se her, hvordan du både sover godt - og holder huset svampefrit.
Lejligheden er på bare 36 kvadratmeter. Men den er proppet med snedige løsninger, der tryller trang plads om til et funktionelt og luftigt hjem. Kig grundigt efter, og lad dig inspirere af de gode ideer.
Hvor der er en vilje, er der en vej, synes mottoet at være i denne lille bolig, hvor finurlige detaljer går hånd i hånd med funktionalitet.
Hvilke farver skal du vælge, er det en god idé at male væggene, og hvor meget bør du opbevare i soveværelset? Få indretningsarkitekt Sus Thorslunds bedste fif her.
Hvilket gulv egner sig bedst til soveværelset? Og hvilken temperatur bør soveværelset have? Læs 10 gode råd til et bedre soveværelse her.
Hvordan køler du bedst soveværelset ned - og er der noget du ikke må gøre?
Viser 1-10 af 32 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...