Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue
Køkken (43)
Bad (19)
Bryggers (5)
Kælder (2)
Have (0)
  Tips
Energi (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Drømmer du om at få varmen i den kolde tid med levende ild og en smuk pejs? Vi har samlet et udvalg lækre pejse, som vil passe til dit hjem, uanset om du bor i hus eller lejlighed.
Småt kan altså være rigtig godt. Se blot den her lille lækkerbisken, hvor man har brugt smarte tricks til at få lejligheden til at synes større.
Hvad enten du er til det lyse og farverige eller rå og naturlige look, så har vi her samlet inspiration, så du nemt kan opgradere din spisestue og dit køkken med nyt og cool design.
Snart er efteråret over os, og vi får lyst til at opholde os indendøre – og allerhelst på sofaen. Her er syv egoist-sofaer, der indbyder til serie-hygge, samtale eller afslapning sammen med en, du holder af.
Forestil dig en gulvlampe, der vælter, når du stiller den midt på gulvet og en stol, der tipper bagover, når du slænger dig i den. Velkommen til en verden, hvor designet er sat ud af balance.
Her er der ikke brug for store malerier eller plakater. Her pryder keramiske fliser nemlig de fleste vægge.
Det kan være en kunst at få placeret og integreret sin fladskærm, sine computere, tablets og fjernbetjeninger, så stuen ikke bliver et uoverskueligt rod af teknologi. Interiørbloggeren Will Taylor giver gode råd.
Lejligheden er på bare 36 kvadratmeter. Men den er proppet med snedige løsninger, der tryller trang plads om til et funktionelt og luftigt hjem. Kig grundigt efter, og lad dig inspirere af de gode ideer.
Hvor der er en vilje, er der en vej, synes mottoet at være i denne lille bolig, hvor finurlige detaljer går hånd i hånd med funktionalitet.
Familien Karstad har fået det optimale ud af deres to sammenslåede lejligheder midt i København. Et hjem fuld af indbygget opbevaring og snedige løsninger, der gør livet som storfamilie (meget) lettere. Og så er der endda blevet plads til det store køkken, som Mikkel Karstad, der er far til fire og ...
Viser 1-10 af 109 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...