Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue
Køkken (6)
Bad (1)
Bryggers (1)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Lige nu er det småt med oplevelser i haven. Men så kan vi skabe blomsterglæde i vinduet.
Et nøje overvejet miks mellem livlige farver, pudsige nips og møbler fra både Røde Kors-butikker, Ikea og dyre designbutikker skaber en sjælden afbalanceret indretning i Brinja Kaaber Bastholm og Anders Bastholms hjem på Frederiksberg i København.
Vi skal have indrettet vores stue, så den passer til familiens behov.
Vi er en familie på fem, der er de heldige ejere af et ældre sommerhus, der altid har været i familien. Det er et sortmalet træhus, som nu virkelig trænger til en opdatering.
INDRETNING Vi leger med tanken om at skulle have et nyt køkken. Huset er fra 1930'erne, og i 70'erne blev køkkenet renoveret - stil- og indretningsmæssigt typisk for den tid - med køkken i vinkel og spiseplads med væghængt bænk.
INDRETNING Jeg følger med stor fornøjelse dine løsninger på læsernes indretningsudfordringer, så nu prøver jeg, om du kan knække min "luksusnød". Vi har fået udbygget vores hus og renoveret resten totalt. Jeg vedlægger en plan over den nye indretning.
Tak for en god brevkasse. Jeg er i tvivl, om jeg kan få dig til at svare på et mere indretningsagtigt spørgsmål. Jeg bor i en klassisk bylejlighed med fire værelser og den originale rumfordeling i behold.
INDRETNING Vi har et lille sommerhus på Langeland. Som det fremgår af vedlagte tegning, er der ikke meget plads at rutte med.
DR's nye handyman, Carsten Reinholdt, holder af gamle ting.
Viser 1-10 af 12 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...