Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Soveværelse
Stue
Køkken (12)
Bad (10)
Kælder (2)
Bryggers (1)
Have (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Småt kan altså være rigtig godt. Se blot den her lille lækkerbisken, hvor man har brugt smarte tricks til at få lejligheden til at synes større.
Lejligheden er på bare 36 kvadratmeter. Men den er proppet med snedige løsninger, der tryller trang plads om til et funktionelt og luftigt hjem. Kig grundigt efter, og lad dig inspirere af de gode ideer.
Hvor der er en vilje, er der en vej, synes mottoet at være i denne lille bolig, hvor finurlige detaljer går hånd i hånd med funktionalitet.
Huset ligner en svensk herregård, ligger i et berygtet postnummer og danner den hyggelige ramme om seks boliger. Living har besøgt fotograf Ulrik Jantzen, der bor på 88 kvadratmeter med sin lille familie.
Et nøje overvejet miks mellem livlige farver, pudsige nips og møbler fra både Røde Kors-butikker, Ikea og dyre designbutikker skaber en sjælden afbalanceret indretning i Brinja Kaaber Bastholm og Anders Bastholms hjem på Frederiksberg i København.
Dennis Bahnson 26 år. København. Autodidakt filminstruktør og fotograf. Arbejder hos Reset Film. Single.
Betongulve, jordvarme og genbrugte materialer - Ann Porsmoses miljøvenlige tankegang har resulteret i et både unikt og nærmest vedligeholdelsesfrit helårshus med plads til to familier.
Pia Ullehus har indrettet sig efter sit eget hoved i en lille lejlighed.
Henriette Staib og Claus Gerners gæster er altid spændte på, hvordan huset i Holte ser ud, når de kommer på besøg. Og det sker, at de tager noget af indboet med sig, når de går.
VIRKLUND Nanna og Vagn Nørgaard fandt inspiration i deres baghave og i en rejse til Alaska, da de skulle bygge hus til deres otium. Som en hule i træerne ligger det amerikanske bjælkehus med udsigt over et alpelignende terræn i det midtjyske.
Viser 1-10 af 18 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...