Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue
Køkken (6)
Bad (1)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Tips & råd
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Småt kan altså være rigtig godt. Se blot den her lille lækkerbisken, hvor man har brugt smarte tricks til at få lejligheden til at synes større.
Lejligheden er på bare 36 kvadratmeter. Men den er proppet med snedige løsninger, der tryller trang plads om til et funktionelt og luftigt hjem. Kig grundigt efter, og lad dig inspirere af de gode ideer.
Tina Grunwald bor med udsigt til hele Nørrebro og himmelen.
Vi er en familie på fem, der er de heldige ejere af et ældre sommerhus, der altid har været i familien. Det er et sortmalet træhus, som nu virkelig trænger til en opdatering.
Det er med stor interesse, jeg altid læser dine gode forslag til indretning. For et års tid siden flyttede vi i en ny bolig, og vi har nu selv brug for nogle råd angående indretningen, især i pejsestuen. Møblerne i pejsestuen er i mørkt træ, bortset fra reolerne, som er af bøg.
Tak for en god brevkasse. Jeg er i tvivl, om jeg kan få dig til at svare på et mere indretningsagtigt spørgsmål. Jeg bor i en klassisk bylejlighed med fire værelser og den originale rumfordeling i behold.
INDRETNING Vi har netop købt en ældre villa med udsigt lige ud til Lillebælt. Huset ligger meget højt og vi har derfor 180 graders vandudsigt. Dette vil vi gerne møblere vores stue efter, men stuen er næsten kvadratisk i alt 63,5 kvm.
INDRETNING Vi har et lille sommerhus på Langeland. Som det fremgår af vedlagte tegning, er der ikke meget plads at rutte med.
INDRETNING Vi er flyttet ind i et nyopført hus med en stue, der er ca. 25 kvm og helt firkantet.
I 1989 købte min mand og jeg et landsted fra 1932 uden for Vejle. Vi bor i "smørhullet" i en dejlig lille landsby med udsigt til sø og skov. I takt med tid og penge har vi renoveret hele stuehuset med de restriktioner, der blandt andet er i forhold til bærende vægge.
Viser 1-10 af 18 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...