Find mere om:
Swedoor ikke først med nyt hængsel | livsstil.guide.dk

Swedoor ikke først med nyt hængsel

En læser i Tjekkiet gør os opmærksomhed, at døre med skjulte hænglser har man længe kunnet købe der - Swedoor mener, at deres model er en verdensnyhed på vores breddegrader

En FPN-læser i Tjekkiet har gjort os opmærksom på Swedoor ikke var først med døren med de skjulte hængsler. Løgstør-virksomheden har ellers kaldt sit ophæng i sin nye dørserie ”Selection by Swedoor”, som FPN har omtalt, for ”lidt af en verdensnyhed.”

Mikkel Simonsen i Brno-Zidenice i Tjekkiet forklarer imidlertid at have købt og fået monteret tre døre i askfiner med samme type hængsler for to måneder siden. De kommer imidlertid fra den lokale producent Sapeli og har ifølge Mikkel Hansen været til at få i Tjekkiet det seneste år.

Mikkel Simonsen har oven i købet vedlagt fotodokumentation, hvor af man kan se, at både Swedoor og Sapeli benytter samme internationale hængselsleverandør, nemlig firmaet Simonswerk med hovedsæde i Rheda-Wiedenbrück i Tyskland – i øvrigt med omtalte hængsel på sin internetforside.

På vores breddegrader

Uden at kunne sammenligne kvalitet gør Mikkel Hansen opmærksom på, at hans døre inklusiv karm og montage har kostet ca. 4.500 kr.

Hos Swedoor forklarer man overfor FPN misforståelsen med, at man med udtrykket ”lidt af en verdensnyhed” mente, ”en verdensnyhed på vores breddegrader.”

Læs mere om Sapelis produkter her.

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...