Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Bad (2)
Kælder (1)
Køkken (1)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi
Tips & råd
  Indeklima
Vælg indeklima
close
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Hvad sker der med dit indeklima, når du laver mad, tørrer tøj, tænder stearinlys og sover, og hvor meget betyder det, at du lufter ud? Det har Bolius’ fagekspert Rados Nenadovic testet. Se de vilde resultater.
Udgifterne til fagpersoner i forbindelse med huskøb kan blive høje, men noget kan du klare selv.
Sørg for, at dit hus ser beboet ud, og få venner eller naboer til at besøge huset med jævne mellemrum.
Når du vil efterisolere dit hus, så start med at tjekke loftet, og fortsæt så nedefter. Samtidig er det vigtigt at huske, at ikke al isolering kan gøres op i tilbagebetalingstider, men simpelthen handler om bedre komfort i hverdagen. Det forklarer to eksperter på området.
Der er omkring 750.000 brændeovne i Danmark. Men det er langt fra alle brændeovnsejere, der ved, hvordan brændeovnen bruges rigtigt.
Ved at få styr på disse ting, inden efteråret for alvor sætter ind, kan potentielt spare 10-15 pct. på din elregning.
Det er alt for dyrt at skrue fuldt op for fjernvarmeanlægget, når du tænder det for første gang i fyringssæsonen. Læs, hvordan du på 2 minutters kan spare op til 2.000 kr.
Hvis dine solceller er snavsede, producerer de mindre strøm. Læs, hvornår du bør rense dine solceller, og hvordan du rengør dem.
Led-pæren er kommet for at blive, så hemmeligheden bag god belysning i dag er ifølge Nanna Munk Ravnsborg fra Aura Energi at få styr på, hvad lumen, kelvin og ra betyder.
Med hjælp fra Energistyrelsen guider vi dig rundt i verden af lys, så du kan købe de rigtige pærer og skære ned på elregningen.
Viser 1-10 af 65 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...