Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Bad (5)
Kælder (5)
Køkken (1)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Indeklima
Tips & råd
  Indeklima
Radiator (2)
Oliefyr (1)
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Mange lader vandet løbe i lang tid, før de tager et glas vand. Men er det egentlig nødvendigt – og er det ikke bare spild af vand? Læs om, hvorfor du skal lade vandet løbe, før du drikker det, og hvordan du kan spare på vandet.
Hvad sker der med dit indeklima, når du laver mad, tørrer tøj, tænder stearinlys og sover, og hvor meget betyder det, at du lufter ud? Det har Bolius’ fagekspert Rados Nenadovic testet. Se de vilde resultater.
Sørg for, at dit hus ser beboet ud, og få venner eller naboer til at besøge huset med jævne mellemrum.
For mange er april lig med den store forårsrengøring. Og her kan det være en god idé at holde et vågent øje med en række smådyr.
Luftforurening og bilos udefra betyder langt mindre for hjemmenes indeklima end tændte stearinlys og mados.
Når du vil efterisolere dit hus, så start med at tjekke loftet, og fortsæt så nedefter. Samtidig er det vigtigt at huske, at ikke al isolering kan gøres op i tilbagebetalingstider, men simpelthen handler om bedre komfort i hverdagen. Det forklarer to eksperter på området.
Et godt indeklima afhænger af gode vaner i forhold til opvarmning og udluftning samt omtanke, når det gælder materialerne i din bolig. To eksperter på området giver gode råd.
Der er omkring 750.000 brændeovne i Danmark. Men det er langt fra alle brændeovnsejere, der ved, hvordan brændeovnen bruges rigtigt.
Nu trækker Danmarks måske mest effektive skimmelsvampeekspert i arbejdstøjet for første gang. Han har fire ben og en snude, lyder navnet Gipsy og er en af Danmarks første skimmelsporhunde.
Er du opdraget med at forlade dit hjem om morgenen med en nydelig og pænt redt seng, så drop det. Derved giver du nemlig husstøvmider ekstra gode betingelser. Det vigtigste er dog, at der bliver luftet grundigt ud i soveværelset, siger indeklimaforsker.
Viser 1-10 af 64 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...