Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Kælder
Bad (1)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Tips & råd
Energi (1)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Oliefyr (1)
Radiator (1)
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Der er fem steder i dit hus, hvor der ofte kan være skimmelsvampe. Se hvad du skal gøre for at undgå dem.
Mange boligkøbere bliver overrasket over, at deres nyerhvervede hus ikke er så perfekt, som tilstandsrapporten siger. Men tilstandsrapporter tager altid udgangspunkt i husets alder og type. Og man kan ikke forlange samme standard af et hus fra 30erne som af et nyt hus.
Er der en risiko for fugtproblemer i kælderen, når oliefyret fjernes? Og hvad gør du, hvis det sker? Få gode råd her, og find ud af, om et skrottet oliefyr kan give andre problemer.
Hvad kan du nemt gøre for at få din bolig til at blive eller føles varmere, når det er koldt udenfor? Få svarene her.
Hver tredje boligejer med kælder har haft fugtproblemer inden for de sidste 5 år, viser ny undersøgelse fra Bolius. Men problemer med fugt i kælderen er langt større, mener ekspert.
Mange rødvine bliver drukket for varme, og for mange hvidvine for kolde. Et vinkøleskab løser problemet let og elegant, men det gør rettidig omhu også.
Er dit hus udstyret med en uisoleret krybekælder, er der mange penge at spare ved at få kælderen isoleret.
Ikke al vin smager godt. Nogle gange er der blot tale om en vinstil, som man ikke bryder sig om, andre gange er vinen fejlbehæftet, syg, skæv eller dårlig. Hvordan kender man de vigtigste fejltyper, og står vinen til at redde?
Internettet er en guldgrube af vinviden, hvis man ved, hvor man skal lede og forstår at sortere. En af de bedste kilder hedder Mark Squires.
Vi anbefaler
Loading...