Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (13)
Bad (2)
Køkken (2)
Bryggers (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Sikkerhed
Tips & råd
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Klimaforandringer betyder mange flere voldsomme skybrud. Det har vi igen i denne sommer mærket meget til herhjemme. Her kommer nogle løsninger på de problemer, der herved opstår.
Mange lader vandet løbe i lang tid, før de tager et glas vand. Men er det egentlig nødvendigt – og er det ikke bare spild af vand? Læs om, hvorfor du skal lade vandet løbe, før du drikker det, og hvordan du kan spare på vandet.
Danny Kromanne er direktør i et af Danmarks største tagfirmaer, Jydsk Tagteknik A/S, og han giver her sine bedste råd til husejere, der går med planer om at skifte taget ud.
2016 bliver sandsynligvis endnu et gunstigt år for den iberiske skovsnegl - kendt som dræbersneglen. Derfor skal du sætte ind allerede nu.
Kortklippet græs, ingen ukrudt og en snorlige hæk er ikke godt for alle i din have. Læs her, hvordan du kan tage hensyn til havens dyreliv.
Sørg for, at dit hus ser beboet ud, og få venner eller naboer til at besøge huset med jævne mellemrum.
Det er ikke nemt, at finde hoved og hale i forsikringsjunglen, når du skal købe hus. Her guider Jyllands-Posten dig til, hvad du skal være opmærksom på.
Luftforurening og bilos udefra betyder langt mindre for hjemmenes indeklima end tændte stearinlys og mados.
Projektkøb af lejligheder vinder igen frem blandt boligkøbere. Det kræver dog nøje overvejelse, da et projektkøb kan være risikabelt.
Et godt indeklima afhænger af gode vaner i forhold til opvarmning og udluftning samt omtanke, når det gælder materialerne i din bolig. To eksperter på området giver gode råd.
Viser 1-10 af 51 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...