Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Soveværelse
Stue (3)
Køkken (2)
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Tips & råd
Energi (1)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Småt kan altså være rigtig godt. Se blot den her lille lækkerbisken, hvor man har brugt smarte tricks til at få lejligheden til at synes større.
Er du opdraget med at forlade dit hjem om morgenen med en nydelig og pænt redt seng, så drop det. Derved giver du nemlig husstøvmider ekstra gode betingelser. Det vigtigste er dog, at der bliver luftet grundigt ud i soveværelset, siger indeklimaforsker.
Er dit soveværelse for køligt kan det give store problemer med skimmelsvamp. Se her, hvordan du både sover godt - og holder huset svampefrit.
Lejligheden er på bare 36 kvadratmeter. Men den er proppet med snedige løsninger, der tryller trang plads om til et funktionelt og luftigt hjem. Kig grundigt efter, og lad dig inspirere af de gode ideer.
Hvilket gulv egner sig bedst til soveværelset? Og hvilken temperatur bør soveværelset have? Læs 10 gode råd til et bedre soveværelse her.
Hvordan køler du bedst soveværelset ned - og er der noget du ikke må gøre?
Vi har to værelser ved siden af hinanden, som igennem mange år har fungeret som børneværelser, men nu er børnene flyttet hjemmefra.
Tak for en god brevkasse. Jeg er i tvivl, om jeg kan få dig til at svare på et mere indretningsagtigt spørgsmål. Jeg bor i en klassisk bylejlighed med fire værelser og den originale rumfordeling i behold.
Vi har et ældre sommerhus, hvor der er et soveværelse som er indrettet som medfølgende tegning.
Vi anbefaler
Loading...