Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Kælder (3)
Køkken (2)
Stue (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Charmerende, lækkert og dyrt. Med Klassisk Fisk har Nørregade fået sin hidtil mest trendy restaurant, der leverer fine skaldyr og fisk, men prisen løber hurtigt op.
Nordisk Spisehus har skiftet ejere og koncept, men kvaliteten er stadig i top med et skarpt køkken, fremragende betjening og opfindsomt vinvalg.
Sechzehn gør udadtil ikke megen stads af sig. Indenfor er det derimod den rene fest.
Bag den gamle godsbanebygning på Skovgårdsgade er opført et spøjst betonbyggeri, der sammen med de originale bygninger skal fungere som kommunalt kulturhus.
En ny vinstil gør de portugiske vine mere omgængelige og passer bedre til nutidens smag.
Vine på viognierdruen passer fint som aperitif, men går også til fiskeretter og kylling.
Rhône leverer til stadighed nogle af landets bedste vintilbud, og ofte er priserne attraktive. Distriktet er stort, og ønsker man gode vine i den billigere ende, kan man med fordel lære en række landsbynavne at kende.
Sådan kan familiefesten komme til at smage lidt af restauranternes tilbud på vinmenuer.
Der er ikke meget folkekøkken i den varmestueagtige forstand over Nordens Folkekøkken i Aarhus.
Køkkenet på restaurant Sandgaarden i Søndervig har gourmet-ambitioner, men noget halter.
Vi anbefaler
Loading...